ŠTA SE DESILO HUREM? Njeno LICE dobilo NOVI OBLIK, UBRIZGAVALA u sebe OVU STVAR pa sad IZGLEDA OVAKO (FOTO)
Hurem, Foto: Profimedia

PAŽNJA

ŠTA SE DESILO HUREM? Njeno LICE dobilo NOVI OBLIK, UBRIZGAVALA u sebe OVU STVAR pa sad IZGLEDA OVAKO (FOTO)

ored glamurozne pojave i lepog raspoloženja, nemoguće je bilo ne primetiti kako se poznata glumica promenila, vidljivo je da je imala brojne estetske zahvate na licu koje ne može više da sakrije.

Objavljeno: 11:52h

Na Filmskom festivalu u Kanu pojavila se i čuvena Hurem iz popularne serije „Sulejman Veličanstveni“.

Merjem Uzerli je prošetala crvenim tepihom u glamuroznoj dugoj haljini koja je svetlucala, a dugu plavu kosu je skupila u niski rep. Bila je veoma raspoložena i nasmejana dok je pozirala fotografima. Merjem Uzerli se drugi dan na čuvenom Filmskom festivalu takođe pojavila u haljini dostojnoj poznate turske sapunice. Elegantnu kreaciju su krasili beli i crni biseri, a celu kombinaciju upotpunila je raskošnom ogrlicom.

Promenila lični opis

Merjem Uzerli
foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Pored glamurozne pojave i lepog raspoloženja, nemoguće je bilo ne primetiti kako se poznata glumica promenila, vidljivo je da je imala brojne estetske zahvate na licu koje ne može više da sakrije. Primetno je ubrizgavanje botoksa i stavljanje hijaluronskih filera koji su joj promenili izgled.

Buran život

Od snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" prošlo je 10 godina, a Merjem se u seriji nije dugo zadržala zbog privatnih psihičkih problema. Poznata glumica je, prema pisanju medija, imala buran ljubavni život, a trenutno živi sama sa dve ćerke, Larom (8) i Lili Koi (2). Na svom Instagramu profilu često deli događaje iz svog privatnog života sa svojim pratiocima.

00:48

BIVŠI RIJALITI PAR ZOVU SULEJMAN I HUREM! Dalila i Dejan javno pokazali koliko se VOLE, a tek kako ju je on ZEZNUO!

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.